ÖN YARGISI YOK FERASETİ VAR

  • 24 Nisan 2017
  • 9.915 kez görüntülendi.
ÖN YARGISI YOK FERASETİ VAR
REKLAM ALANI

ÖN YARGISI YOK FERASETİ VAR

Avrupa Birligi ile görüşmeler yapıldıgı günlerde ;Nato nun Orta doğudaki gerçekleştirmek istedikleri ‘’parçala yut’’ projelerinin önlerinde engel olduklarını düşündükleri ülkemizin hükümetine darbe yapmak istedikleri açık beyan ortaya çıktı. Resmen ifşaa oldular. Bunu bazı gafiller hariç anlamayan kalmadı. Şimdi açık açık Cumhurbaşkanımıza suikast yapılsın diye açıklama yapıyorlar.Her yolu deniyorlar. Bizim ülkemizdeki her olaya burunlarını sokmaya çalışıyorlar. Bunlardan biriside yakın zamanda yapılan referandum..

Emperyalizmin temsilcisi olan bu ülkeler ülkemizi tehdit eden terör unsurlarını destekleyip Hayır oyu çıkması için çabaladılar. Bu havada geçen bir referandum sonrasında da bir yazar; Hayır oyu verecek seçmene ‘’fetö ve kandil ile işbirliği yapıyorsunuz ‘’ diye suçlamalar yaparak hata ettiniz diyor.
CHP milletvekillerinden bazılarının evet verenleri İzmir’den denize dökeceğiz diye dana gibi böğürmesine rağmen,Hayır oyu verecek seçmene , fetö ve kandil ile işbirliği yapıyorsun diyen hiç kimse olmadı…Bilakis hayır oyu vereceklere de saygımız var diye açıklamalar yapıldı. Siyaseten ;CHP yöneticilerine bunlarla aynı saftasınız vurgusu yapıldı.Bu da siyasette normaldir.

Bize diyorlar ki haçlı zihniyeti suçlamasında bulunuyorsunuz ne demek haçlı zihniyeti?
Kendileri arasında farklı düşünceye toleranslı olan; lakin kendilerinden olmayanlara yani esir alınamayan milletlere tahammülü olmayan zihniyet, haçlı zihniyetidir. Örnek olarak mısır ve Türkiyeyi alabiliriz. Bu zihniyet Mısır yöneticilerini esir alınca darbenin bile adını demokrasi ilan ettiler Türkiyeyi yönetenleri esir alamayınca sekiz seçim yapılmış temel hakları esas alan bir demokrasiye bile diktatörlük var diye propaganda yaptılar.İşte bu zihniyet haçlı zihniyeti..
Esaret altına alamadıkları müslümanları Srebrenica katliamında olduğu gibi BM numarası ile halkın elindeki silahları teslim alıp sonra sırp katiller tarafından katledilmelerini sırplarla birlikte şarap içerek kutlayan zihniyet haçlı zihniyeti.

‘’Evet’’ iradesi çıkan referandumdan eveti sahiplenenler neden öfke, kızgınlık duyuyor? diyorlar.
Saçma bir iddia… Referandumun evet ile sonuçlanması onlara öfke değil sevinç verir.
Peki kızgınlığımız neyedir?
Herkesin gözü önünde yapılan bir referandumda kullanılan zarfla ilgili itirazın varsa yetkili yerlere itirazını sunarsın…’’ Yoksa ben seçimi tanımıyorum sokağa çıkalım birbirimizi bogazlayalım’’ denmesinedir kızgınlığımız.Bunun yanında itidali savunmazsan , referandum sonucunu içine sindirmeyip normal hak arama yolların dışında sokağa çıkma çağrısı yaparsan aşikar olan terör destekçisi demokrasi katillerinin yani emperyalizmin destekçilerinin ekmeğine yag sürersiniz.
Bazı gazetelerin yazarları O kadar zavallılar ki sanki evet sayısı kahir ekseriyet olmayınca değişiklik kabul edilmezmiş gibi .. o kadar etkilenmişler ki ‘’kaybederek kazanma ‘’ havasında (aslında kazanmışlarda sandık görevlileri hile yapmış,sandık başlarındaki adamları da uyumuş numarası ile ) siyasal gerilimi artırarak pişkin pişkin yazılar yazıp kaosun değirmenine su taşımayı görev edinmişler…Biz de cahiliz ya bu numarayı hiç anlayamıyoruz.
Hayırcı kardeşim! Herkesin önünde oyumuzu kullandık. Oyun sayılmayıp hakkın yenmişse hakkını sonuna kadar ara., yenmemişse olmayacak şeyi oldurmaya çalışma….üsttekilerin propagandasına kanma …sadece biraz düşün . Hayali saçma sapan iddialara aldanma.
Sizi yalan dolanla aldatanlara karşı diyoruz ki; Hayır veren arkadaş, eşim, dostum, akrabam sana sesleniyorum. Başbakan ,Cumhurbaşkanı her gün ‘’evet verende hayır veren de bizimdir ‘’diye bangır bangır bağırmalarına rağmen; bazı yazar müsveddeleri ‘’evet de bizim’’ ‘’hayır da bizim’’ neden demiyorsunuz diye aklı gücükleri kandırıp sokağa düşürmek peşindeler.
Yani; otur aklını başına al. sizi yönlendirenler kaosun değirmenine su taşıyor. Bunu görmen için her şey açık beyan ortada. Bu adamlar kaos havuzuna sürekli su taşıyor.
Bu yazarlardan birisi diyor ki ;gezi direnişi mukaddestir. Hayır verenler fikir savaşçısıdır. Fikir savaşçılarının oranı yüzde 49 vs… Yüzde 49 adına da fikir yürütme hakkını kendinde görmüş. Adını da savaşçı koymuş ,üstelik fikir savaşçısı… lakin kimin savaşçısı olduğunu yazmamış. Onu da biz geziyi hazırlayanlardan yola çıkarak söyleyelim.
Hava alanı yapımına karşı olan fikrin savaşçısı…
Köprü yapımına karşı olan fikrin savaşçısı…
Nato tarafından FETÖ yoluyla darbe yapılırken makarna paylaşımı fikrinin savaşçısı
Elektrigi kesildi mi ayağı yanmış birisi gibi ‘’Elektrik neden kesildi ?’’diye bağırıp elektrik üretecek olan Nükleer santrallerin yapımına karşı olmanın fikrinin savaşçısı…
Suriye’den gelenleri tekrar ükesine gönderip varil bombalarıyla öldürülsün fikrinin savaşçısı. Bu fikir savaşçıları çok hümanistler ya ondan!

REKLAM ALANI

Oysa peşinden gittikleriniz beceriksizliklerinden, işler istedikleri gibi gitmeyince işbirliğine girmedikleri istihbarat örgütü, sömürgeci devlet kalmadı. Müstevlilerle amaç birliği yaparcasına!
Hayırcı kardeşim sende lütfen bir iki süslü lafa kanıp bu safsataları doğru sanma. Önyargılarından dolayı aldanmaya müsait olma. Lütfen basit sorgulama yap. Mesela senin sandığında problem var mı? Varsa hakkını ara…. Kendini allame sanıp bizi cahil görme.
Unutma! Bu millet her hareketin nereye varacağını anlıyor, biliyor, seziyor. Çünkü onun önyargısı yok feraseti var.

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ