Muhaliflikten Kurtulan Kardeşlerim

  • 12 Mayıs 2023
  • 185 kez görüntülendi.
Muhaliflikten Kurtulan Kardeşlerim
REKLAM ALANI

Muhaliflikten
Kurtulan Kardeşlerim
Muhaliflikten kurtulan Kardeşlerim!
Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin her tarafını altınla kaplasa dahi sizin takip ettiğiniz sosyal medya onu asla takdir etmeyecektir. Sürekli yalanla dolanla iftira ile yapılanları karalayacaktır. Bu fonlanmış medya öyle iftira kampanyaları yapar ki şaşırır kalırsınız. Gördüğünüz gibi Muharrem İnce’yi 45 günde pes ettirdiler. O’nu öyle hâle getirdiler ki sinirli ve ne diyeceğini bilemez hâle geldi. Tayyip Erdoğan 23 yıldır bunların; iftiraları, yalanları ve dolanları ile uğraştı. Gözleri ile gördükleri hizmetlere ne yalanlar uydurdular. Bu olay bize gösteriyor ki Tayyip Erdoğan söylediklerinde ne kadar haklı. Şimdi konumuza gelelim.
Sosyal medyada duyduklarınızı unuttunuz. “Yandaş” diye nitelendirdiğiniz sosyal medyayı da takip etmediniz. Gözlem ve araştırma yaparak her şeyin doğrusunu öğrenmeye çalıştınız.
Çevrenize bir göz gezdiriniz. Akrabalarınızın durumuna, lokantalara, kafelere, AVM’lere; satılan buzdolabı, traktör, tarım aletlerinin sayısına; yapılan yol, köprü, viyadük, baraj, tünel sayısına baktınız ve şaşırdınız. Bir metre tünelin, bir kilometre yolun, bir barajın maliyetini araştırdınız ve hayret ettiniz.
*Gökbey helikopterinin 1kg fiyatının 65 000 dolar olduğunu öğrendiniz.
*Sadece yolların maliyetinin bile devasa rakamlara ulaştığından haberdar oldunuz.
*Tayyip Erdoğan’ın ülkemize 30.000 km yol yaptığını öğrendiniz.
*200 yıldır en basitinden bir piyade tüfeği bile yapamayan ülkemizin piyade tüfeğini yapıp askerimize teslim ettiğini öğrendiniz.
*Dünyada sadece iki ülkenin petrol ve gaz arama gemisine sahip olduğunu bu ülkelerden birinin de ülkemiz olduğundan haberdar oldunuz.
*Sadece tank, siha, uçak helikopter üretmediğimizi; bunlara ek olarak dünyanın dev markalarına yedek parça ürettiğimizi öğrendiniz.
*Yeni Lidyum Pil Fabrikasının açıldığından haberdar oldunuz.
*TCG Anadolu Uçak Gemisi’nin Silahlı Kuvvetlerimize teslim edildiğini öğrendiniz.
*Tam 140 ülkeye tohum ihraç ettiğimizi öğrendiniz.
*Gaziantep ya da Ankara Ostim’deki fabrika sayısının Ortadoğu ülkelerindekindeki fabrika sayısından daha fazla olduğunu öğrendiniz.
*Ülke genelinde yapılan sosyal yardımlardan haberdar oldunuz.
*Engelliye, engelliye bakana, yetime, öksüze, dul kalana, yaşlı olana maaş gibi sosyal hizmetler sunulduğunu öğrendin.
*Karabağ’da arkasına bile bakmadan kaçan Ermenistan askerleri savaşının seyrini bizim değiştirdiğimizi çok iyi biliyorlar, şimdi siz de biliyorsunuz.
*Karadeniz’de bulunan gaz miktarının değerinin 1 trilyon dolar olduğunu öğrendiniz.
*Depremde Müslüman ülkelerden Katar’ın 30 milyar, Pakistan’ın 2,2milyar, Kuveyt’in 1,6 milyar, Suudi Arabistan’ın 1,1 milyar, BAE’nin 1 milyar yardımda bulunduğundan; Azerbaycan, Kırgızistan, Türkmenistan gibi Türk Cumhuriyetlerinin ülkemize yardım yağdırdığından ABD ve Batı ülkelerinden ise küçük miktarda yardım geldiğinden haberdar oldunuz.
* “Yapamazlar, fabrikasını bile kuramazlar.” dedikleri “TOGG otomobilinin ülkemizin yollarında boy gösterdiğine şahit oldunuz.
Muhaliflikten kurtulan Kardeşlerim!
Siz daha neler öğreneceksiniz neler…
*İMECE uydumuzun uzaya fırlatıldığından artık haberiniz var. Araştırdınız ve bu uydunun beş yılda yapıldığını öğrendiniz.
*Denizin altından ray (Marmaray) ve tünel (Avrasya) geçtiğini biliyorsunuz.
Şunu açıkça belirmek isterim ki sizin bilmediğiniz ama her biri büyük bir başarı öyküsü olan daha neler var, neler…
Muhaliflikten kurtulan Kardeşlerim!
Her şeye bir kulp takmayın. Siz siz olun, yiğidin hakkını yere düşürmeyin. Tayyip Erdoğan düşmanlığı üzerine hareket eden sosyal medyanın yalanlarına kanmayın.
Kendiniz araştırdınız; rakamlara, yapılan eserlere baktınız.
Geçmişle bugünü karşılaştırdınız.
21 yıldır yüzde 50’nin üstünde oy alarak seçilen Tayyip Erdoğan’ı bir dâhi, Sakarya Meydan Muharebesi’nin Sakarya’da olduğunu bilemeyecek kadar cahil olanları da kaba tabirle “çapsız” olarak görüyorsundur.
O hâlde sandıkta yapmanız gerekeni anlamışsınızdır.

REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ