DİNAR ŞAİR VE YAZARLAR DERNEĞİ AHDE VEFA PROĞRAMINI 8.Sİ YAPILDI

  • 08 Ekim 2023
  • 38 kez görüntülendi.
DİNAR ŞAİR VE YAZARLAR DERNEĞİ AHDE VEFA PROĞRAMINI 8.Sİ YAPILDI
REKLAM ALANI
DİNAR ŞAİR VE YAZARLAR DERNEĞİ
AHDE VEFA PROĞRAMINI 8.Sİ YAPILDI
DERNEĞİMİZ 4 ÜYESİNİ ONURLANDIR
Dinar Yazarlar Şairler Kültür Derneğince dernek üyeleri için düzenlenen AHDE VEFA programının 8’Si dernek binasında yapıldı. En yaşlı üyeden başlayıp genç üyeye doğru yapılan bu programda Ahde Vefa bu sefer aynı doğumlu 4 üyeye yapıldı.
Dernek başkanımız Yaşar Sağlam tarafından düzenlenen program gündemi ve duyurusu derneğe kayıtlı üyelere mesajla bildirildi. Ayrıca internet ve Belediye yayın organıyla ilan edilerek ilgilenenlere duyuruldu. AHDE VEFA PROĞRAMI 07.10.2023 saat14 de dernek binasında derneğimiz üyelerinden 1951 doğumlu 3 üyemiz olan Başkanımız Yaşar Sağlam, Üyelerimizden Dede Cihan, Mehmetali Özata ve 1953 doğumlu Bayram Dağcı için yapıldı. Etkinliğe Emekli öğretmen şair ve yazar üyelerimiz haricinde derneğimize gönül verenlerin katıldığı görüldü. Başkanımız SAĞLAM tarafından katılanlara ikramlarda bulunuldu.
Dernek binasında yapılan programa derneğimiz üyeleri yanında Dinar Türk Ocakları Başkanı Tuncay Yıldız’ın ve Evcilerdeki üyelerimizin her toplantımıza gelmesi bizleri memnun bıraktı, Dinarın Dostlar Müzik üstadı Nuri Horzum şairler ve yazarlar için müzik ziyafeti verdi.
Programa saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasından sonra Dernek başkanı Yaşar Sağlam’ın yaptığı açılış konuşmasında;
“Derneğimize üye olan şair ve yazarlarımız hayatta iken onları onurlandırmak maksadıyla düzenlediğimiz bir programı daha gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyim. Programa katılmanızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu programlar devam edecektir. Bugün 1953 doğumlu 3 üyemiz,1954 doğumlu bir üyemiz için yaptığımız program Benimle birlikte Dede Cihan, Mehmetali Özata ve Bayram Dağcı üyelerimiz için düzenliyoruz. Katılan tüm üyelerimize huzurlarınızda teşekkür ediyor sağlık ve mutlulukla uzun ömürler diliyor Teşekkür ediyorum.” Dedi.
İlk ahde vefa töreni başkanımız Yaşar Sağlam ve 3 üyemize yapılarak üyeler kısa özgeçmişini anlatarak Salonda bulunanlar sırayla y onlar için şiirler okudu. Başkanımız Yaşar Sağlam’a belgesini ve hediyesini Dede Cihan ve Ahmet Akşit verdiler. Bayram Dağcıya em.öğ.Hüseyin Ayvaz , Dede Cihana Tuncay Yıldız ve Mehmetali Özataya da Hasan Basri Karakaya verdikten sonra şairler methiye dolu şiirlerinin okudular.
Müzisyen Nuri Horzum katılanlar için sevilen türküleri sazıyla çalıp okudu.
Yine derneğimiz üyesi Ayhan Kalkan Bey’de arkadaşı için yazdığı DERNEĞİMİZ AHDE VEFA YA DEVAM EDECEK Başlıklı Akrostiş şiiri sundu.
Dernek başkanı Yaşar Sağlam ve Başkan yardımcısı Mehmet Özcan tarafından verilen ikramlar sonrası Program bitişinde gelecek ay yeni bir programla başka üyemiz için toplanacağız diyen başkan SAĞLAM topluca hatıra fotoğrafı çektirildi ve vedalaşılarak toplantıya son verildi.
REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ