Eğitimde Birlik Ve Beraberlik Çok Önemli

  • 21 Ekim 2023
  • 55 kez görüntülendi.
Eğitimde Birlik Ve Beraberlik Çok Önemli
REKLAM ALANI

Şehit İzzet Taşbaş İmam Hatip Ortaokulu 5 Yabancı Dil A Sınıfı veli, öğrenci ve öğretmenleri akşam yemeğinde bir araya geldiler.

 

5 Yabancı Dil A sınıfı Şube Rehber Öğretmeni Gözde AYDEMİR, derse giren öğretmenler, okul idaresi, öğrenci velileri ve öğrencilerle birlikte 20 Ekim 2023 Perşembe günü keyifli bir akşam yemeğinde bir araya geldi. Velilerin kaynaşması ve öğrencilerin eğlenceli vakit geçirmesi, okul aile iletişiminin önemli olduğunu bir kez daha gösterdi.

REKLAM ALANI

 

Anne babaları olarak velilerimizin bu birlik beraberlik örneği çocuklarımızın dostluklarına ve sınıf ortamına çok olumlu yansıyacaktır. Öğrencilerimiz okul dışında birlikte vakit geçirdiler, okul dışında birbirlerini gördüler, tanıdılar, eğlendiler. Organize eden velilerimiz başta olmak üzere katılan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

 

İngilizce Öğretmenimiz Gözde AYDEMİR’in gayretleri nezdinde tüm öğretmenlerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Yemeği organize eden velilerimiz Funda Öztürk ve Cemile Türk Üner olmak üzere tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

 

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ