BAYRAKTAR TOHUMLARI ÇİFTÇİLERE DAĞITILDI

  • 01 Aralık 2023
  • 49 kez görüntülendi.
BAYRAKTAR TOHUMLARI ÇİFTÇİLERE DAĞITILDI
REKLAM ALANI

BAYRAKTAR TOHUMLARI ÇİFTÇİLERE DAĞITILDI

Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğünün Tarım Arazileri Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi (TAKEP) kapsamında Buğday yetiştiriciliğinin geliştirilmesi için temin edilen sertifikalı tohum Bayraktar 2000 çeşiti İlçe Tarım Müdürlüğümüzce Dinar’daki 144 çiftçimize dağıtıldı. Çiftçilerimiz tarafından 1560 dekar alanda ekimi yapılacak olan tohum dağıtım töreninde Kaymakam Duru çiftçilerimize bereketli olması temennisinde bulundu ve bol kazançlar diledi.

Dinar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje dâhilinde Bayraktar Marka buğday tohumları çiftçilere dağıtıldı. 250 ve 300 kilogram arasında verilen tohum dağıtma törenine Dinar Kaymakamı Kemal Duru, Belediye Başkanı Nihat Sarı, İGM Üyeleri Murat Orhan, Ahmet Çetin, Ziraat Odası Başkanı Cengiz Güçlü, İlçe Tarım Müdürü Muhammet Özçelik ve çiftçiler katıldı.

REKLAM ALANI

Törende bir açılış konuşması gerçekleştiren Dinar İlçe Tarım ve Orman Müdürü Muhammet Özçelik tohumların dağıtılmasına vesile olan herkese teşekkür etti.

İlçe Kaymakamı Kemal Duru ise tohumların çok kaliteli olduğunu, çiftçilere hayırlı, uğurlu ve bereket getirmesini istediğini söyledi.

Merasim sonunda ise ilçe tarım müdürlüğü yetkilileri tarafından tohumlar 25 kilo paketler halinde dağıtıldı.

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ