DİNAR ŞAİR VE YAZARLAR DERNEĞİ AHDE VEFA PROĞRAMINI 10.SU YAPILDI 02.12.2023 CUMARTESİ GÜNÜ DERNEĞİMİZ BÜROSUNDA 6 ÜYESİ DAHA ONURLANDIRILDI

  • 03 Aralık 2023
  • 51 kez görüntülendi.
DİNAR ŞAİR VE YAZARLAR DERNEĞİ  AHDE VEFA PROĞRAMINI 10.SU YAPILDI  02.12.2023 CUMARTESİ GÜNÜ DERNEĞİMİZ BÜROSUNDA  6 ÜYESİ DAHA ONURLANDIRILDI
REKLAM ALANI

DİNAR ŞAİR VE YAZARLAR DERNEĞİ

AHDE VEFA PROĞRAMINI 10.SU YAPILDI

02.12.2023 CUMARTESİ GÜNÜ DERNEĞİMİZ BÜROSUNDA

REKLAM ALANI

6 ÜYESİ DAHA ONURLANDIRILDI

AHDE VEFA PROĞRAMI 02 ARALIK 2023 Cumartesi günü saat 14 de dernek binasında derneğimiz üyelerinden 6 üyemiz olan SADIK ÜRKMEZ, MUSTAFA ÖZARSLAN, AYHAN KARAKUŞ, VELİ KARATAŞ, EYÜP ŞAHİN VE ÜLKER AYGÜN’E yapılmak üzere Derneğimize Emekli öğretmen şair ve yazar üyelerimiz haricinde derneğimize gönül verenlerin katılması ile Üyelerimizin anı veya şiirlerini dinlemek için bir araya gelen şair ve yazarlarla derneğimize gönül verenler katıldı.

Bilindiği gibi Dinar Yazarlar Şairler Kültür Derneğince 40’a yakın dernek üyeleri için düzenlenen AHDE VEFA programının 10.SU dernek binasında yapıldı. En yaşlı üyeden başlayıp genç üyeye doğru yapılan bu programda Ahde Vefa bu sefer aynı doğumlu 6 üyeye yapıldı.

Dernek başkanımız Yaşar Sağlam tarafından düzenlenen program gündemi ve duyurusu derneğe kayıtlı üyelere mesajla bildirildi. Ayrıca internet ve Belediye yayın organıyla ilan edilerek ilgilenenlere duyuruldu. AHDE VEFA PROĞRAMI 02.12.2023 saat14 de dernek binasında derneğimiz üyelerinden SADIK ÜRKMEZ, MUSTAFA ÖZARSLAN, AYHAN KARAKUŞ, VELİ KARATAŞ, EYÜP ŞAHİN VE ÜLKER AYGÜN’E üyelerimiz için yapıldı. Etkinliğe Emekli öğretmen şair ve yazar üyelerimiz haricinde derneğimize gönül verenlerin katıldığı görüldü.

Programa saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasından sonra Dernek başkanı Yaşar Sağlam’ın yaptığı açılış konuşmasından sonra toplantı idaresini emekli öğretmen Şair-Yazar Dede Cihan üstlendi ve toplantıyı sonuna kadar ara sıra söylediği güzel şiirleriyle idare etti;

İlk ahde vefa töreni VELİ KARATAŞ ’üyemize yapılarak kendisine verilen söz hakkında kısa özgeçmişlerini anlatarak yazarlar onlar için şiirler okudular ve Dede Cihan kendisine belgesini ve hediyesini vermek üzere Türk Ocakları Başkanımız Tuncay Yıldız verdi. Yıldız üyemiz Karataşı kutlayarak böyle bir etkinliği yapmayı planlayan Şair ve Yazarlar Kültür Derneği Başkanımız Yaşar Sağlamı içtenlikle kutluyor başarılar diliyorum dedi.

İkinci ödül üyemiz Ayhan Karakuş’a öğretmeni emekli Lise Müdürümüz Ahmet Akşit verdi. Üyemiz Ayhan Karakuş okulda öğrencilik günlerinden güzel bir anısını paylaştı.

Üçüncü ödülümüz ve Ahde vefa belgesi Üyemiz Sadık Ürkmez’e Mustafa Özarslana Derneğimizin ve Türk ocakları eski başkanı Raif Öztürk tarafından verildi. Öztürkün anlamlı konuşmaları dikkat çekti. Yeni nesil şair ve yazarlarımızın derneğimizde olmasını diledi.

Dördüncü ödül ve belge üyemiz EVCİLER Kaymakamı Yazı işleri müdürü gazeteci şair Sadık Ürkmez’e emekli öğretmenimiz Hasan Basri hocamız verdi. Sadık Arkadaşımız da bir şiirini okuyarak teşekkür etti.

Üyelerimizden EYÜP ŞAHİN VE ÜLKER AYGÜN’ mazeretleri nedeniyle toplantıya katılamadı.

Akrostiş şiir yazarı ve Araştırmacı yazar Ayhan Kalkan üye arkadaşını kutlayarak sağlıklı yıllar ve yazarlıklarının devamını dileyerek onları kutladı ve onlar için yazdığı Akrostiş şiirini okudu. Şair arkadaşlar söz alarak yazdıkları şiirleri okudular .

Toplantı amiri Dede Cihan Kapanış konuşmasını yapmak için sözü Dernek Başkanımız Yaşar Sağlama verdi. Başkan Sağlam toplantının amacını kısaca anlatarak son üyemize kadar devam edecek dedi ve Başkan yardımcısı Mehmet Özcan tarafından verilen ikramlar sonrası Program bitişinde gelecek ay yeni bir programla başka üyemiz için toplanacağız diyerek. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim’ diyen başkan SAĞLAM topluca hatıra fotoğrafı çektirildi ve vedalaşıldı.

Haber:Ayhan Kalkan

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ