KAYMAKAM DURU’NUN ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

  • 03 Aralık 2023
  • 54 kez görüntülendi.
KAYMAKAM DURU’NUN ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI

KAYMAKAM DURU’NUN ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

Engellilik, sosyal yönleriyle her birimizi yakından ilgilendiren, olumsuz etkilerini en aza indirgemek için herkesin katkısına, duyarlılığına ve ortak çabasına ihtiyaç hissedilen toplumsal bir husustur.

“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” şuuruyla hareket eden sosyal devlet anlayışına sahip olarak engelli vatandaşlarımızın umutlarını yitirmeden mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba sarf edip çözümler üretmek en önemli sorumluluklarımızın başında gelmektedir.

REKLAM ALANI

Bu önemli günün 3 Aralık’ın Dünya Engelliler Günü olarak anılması elbette ki çok önemli, ancak engelli vatandaşlarımızı sadece yılda bir gün hatırlamak ve sonrasında unutmak doğru bir yaklaşım değildir. Engelli vatandaşlarımız için, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de kamu otoritelerince alınacak önlemlerin, tedbirlerin ve yapılacak organizasyonların, sivil toplum örgütlerini de içine alacak biçimde daha da yaygınlaştırılmasını ve somut adımların atılması gerekmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün ülkemizdeki engelliler için toplumsal duyarlılığın artması ve hayırlı gelişmelere vesile olmasını temenni ediyorum. Devletimizin sunduğu tüm imkânlarla onların ve ailelerinin yanlarında olduğumuzu ifade ediyor, kendilerine sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Kemal Duru

Dinar Kaymakamı

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ