İL GENEL MECLİSİ 1. SIRA ADAYI…

  • 14 Şubat 2024
  • 48 kez görüntülendi.
İL GENEL MECLİSİ 1. SIRA ADAYI…
REKLAM ALANI

İL GENEL MECLİSİ 1. SIRA ADAYI…

2019 Mahalli İdareler Yerel seçimlerinde İYİ PARTİ adayı olarak 13. Dönem Afyonkarahisar İl Genel Meclisi üyeliğini kazanan MURAT ORHAN 2024 Yerel Seçimlerinde tekrar 1. sıra adayı olarak İl Genel Meclisi üyeliği için adaylığını açıkladı. İl Başkanlığı ve Dinar İlçe Teşkilatının tam mutabakatla karar alarak adaylığını onayladığı MURAT ORHAN 14 Şubat 2024 tarihinde resmi başvurusunu yapacak.

Görev süresince sürekli sahada Muhtarlarla ve Milletle birlikte hareket ederek, sorunların tesbiti, ibrası ve çözümü noktasında, yapıcı, yolgösterici uslubu ile gönüllerde taht kuran MURAT ORHAN Milletin teveccühüne inandığını ve güvendiğini belirtti. Siyasi hayatı boyunca, adamın adamı değil, davanın ve partinin adamı, daha önemlisi Milletin adamı olarak, bulunduğu her ortamda toplumun bütün kesimlerini ilgilendiren sorunların dile getirilmesi ve çözümü noktasında gayret gösteren MURAT ORHAN resmi temsillerde ve kamu kuruluşlarındaki katılım ve samimiyeti ile göz doldurdu.

REKLAM ALANI

Gücünü makam ve mevkiden alan değil, bilgi görgü tecrübe ve donanımlarını Millete yansıtarak, karşılıklı saygı ve sevgiyi egemen kılan MURAT ORHAN 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinin Ülkemize, Dinarımıza, Belde ve Köylerimize hayırlar getirmesini temenni etti.

İYİ PARTİYE VE MURAT ORHANA başarılar dileriz…

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ